Rybí speciality Ančovičky Alici Filetti Olio Girasole Vetro Capri 720 g
Ančovičky jsou drobné rybky, které koupíte naložené v soli a oleji nebo čerstvé. Ty naložené se používají jako koření, které dodá pokrmům výraznou chuť. Někdy se jim říká sardelky a v kuchyni jsou takřka nepostradatelné.
Vinný ocet*, zahuštěný hroznový mošt*, vařený mošt*, barvivo: karamel E 150d*.
*Obsahuje siřičitany.
Ančovičky neboli sardelky jsou základem středomořské kuchyně. Najdete je v mnohých italských jídlech stejně jako v provensálském slaném koláči s olivami pissaladière. nčovičky lze přidat i do míchaných vajíček, do tapenády a sendvičů
Po otevření skladujte v uzavřené nádobě v chladu.
Energetická hodnota na 100 g 858 kj/ 205 kcal
Tuky (g): 10,7 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 1,6 / Sacharidy (g): 0, z toho Cukry (g): 0 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 27 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 14,5