POTRAVINY
Těstoviny
Rýže a luštěniny
Gnocchi
Pesta, rajčata, omáčky
Olivy, kapary a houby
Uzeniny
Sýry
Ryby, mořské plody
Oleje, octy
Koření
Potřeby pro cukráře, pekaře a kuchaře
Sladkosti, slanosti a ořechy
Nealko nápoje
Kalábrijské speciality
Nakládané speciality
Sušené speciality
Speciální výživa
Gastro
ALKOHOL
Prosecco
Červená vína
Bílá vína
Růžová vína
Dezertní vína
Ostatní
KÁVA
Zrnková káva
Mletá káva
Pody E.S.E.
Pákové kávovary
Automatické kávovary
Kapslové a E.S.E. kávovary
DROGERIE
Čisticí prostředky
Aviváže
Prášky a gely na praní
Sprchové gely a mýdla
AKTUALITY
Novinky
Akční nabídka
Produkty s blížící se expirací nebo po expiraci
Divella v akci
DÁRKY
Dárkové koše
Dárkové boxy
Dárkové vouchery
0
0
ks
Dokončit nákup
menu
Vyhledávání produktů
Hledat
Uzeniny
Uzeniny
SALUMI DEL CASTELLO
Salumi del Castello Salsiccia Girello Piccante (curva)
Italská klobása Salumi del Castello Salsiccia Girello Piccante. (curva) je vyrobena z hrubě mleté vepřové plece, vepřového podžebří i se sádlem, soli a pikantní papriky. tato směs se plní do vepřových střívek, které se následně propíchnou a ručně spletou do charakteristického tvaru. Klobása poté zraje ve specifickém prostředí po dobu nejméně 30 dnů.
Přibližná váha balení: 300g
140.00
Kč
Zjistit více o tomto výrobku
Vložit do košíku
SALUMI DEL CASTELLO
Salumi del Castello Salsiccia Girello Dolce (curva)
Italská klobása Salumi del Castello Salsiccia Girello Dolce (curva) je vyrobena z hrubě mleté vepřové plece, vepřového podžebří i se sádlem, soli a sladké papriky. tato směs se plní do vepřových střívek, které se následně propíchnou a ručně spletou do charakteristického tvaru. Klobása poté zraje ve specifickém prostředí po dobu nejméně 30 dnů.
Přibližná váha balení: 300g
140.00
Kč
Zjistit více o tomto výrobku
Vložit do košíku
SALUMI DEL CASTELLO
Salumi del Castello Soppressatina Dolce
Italský salám Salumi del Castello Soppressatina Dolce je jedním z nejtypičtějších a nejstarších produktů kalábrijské gastronomické tradice. Připravuje se výběrem nejlepších libových částí prasete, tuku a přírodních dochucovadel.
Minimální váha kus: 340g
Určeno pouze
pro osobní odběr
na
skladě Zličín
.
189.00
Kč
Zjistit více o tomto výrobku
Vložit do košíku
DELIZIE DI CALABRIA
Delizie di Calabria Nduja Calabrese 280g
Nduja Calabrese 280 gr od Delizie di Calabria je jemný, roztíratelný a velmi pikantní salám, jedna z nejautentičtějších příchutí Kalábrie. Název pochází z francouzského „andouille“ (klobása) a vyznačuje se intenzivní červenou barvou, kterou dodává přirozeně sušená červená chilli paprička v kombinaci s tučnými částmi vepřového masa. 'nduja, původně ze Spilingy, se dnes vyrábí v celém regionu a představuje znak kalábrijské kulinářské kultury. Ideální na namazání na chleba, hodí se také jako poleva na pizzu, bruschettu nebo jako přísada do chutných omáček na těstoviny. S 'Nduja di Suino Delizie di Calabria přinesete na stůl skutečnou pikantní a autentickou chuť Kalábrie, připravenou dobýt každé patro.
217.00
Kč
Zjistit více o tomto výrobku
Vložit do košíku
SALUMI DEL CASTELLO
Salumi del Castello Nduja Piccante
Typický kalábrijský roztíratelný salám Salumi del Castello Nduja Piccante se vyznačuje obzvláště rozhodnou a silnou chutí. Je to příspěvek Kalábrie k mnoha druhům italského salumi a pochází z oblasti kolem malého kalábrijského města Spilinga. Můžete použít jako pomazánku na chleba, nebo třeba na vylepšení omáčky na těstoviny.
Minimální váha kusu:
450g
Určeno pouze
pro osobní odběr
na
skladě Zličín
.
260.00
Kč
Zjistit více o tomto výrobku
Vložit do košíku
SALUMI DEL CASTELLO
Salumi del Castello Salame Napoli
Italský salám Salumi del Castello Salame Napoli
Minimální váha kus: 1340g
Určeno pouze
pro osobní odběr
na
skladě Zličín
.
Cena je za 1kg
538.00
Kč
Zjistit více o tomto výrobku
Vložit do košíku
SALUMI DEL CASTELLO
Salumi del Castello Guanciale Dolce
Italská slanina Salumi del Castello Guanciale Dolce je podobná jasko Pancetta, ale připravuje se z vepřových líček, které se po solení nakoření chilli papričkou. Guanciále poté zraje nejméně 3 měsíce. Je ideální do omáček k těstovinám jako jsou amatriciana a carbonara.
Cena je za 1kg
540.00
Kč
Zjistit více o tomto výrobku
Vložit do košíku
SALUMI DEL CASTELLO
Salumi del Castello Guanciale Piccante
Italská slanina Salumi del Castello Guanciale Piccante je podobná jasko Panchetta, ale připravuje se z vepřových líček, které se po solení nakoření chilli papričkou. Guanciále poté zraje nejméně 3 měsíce. Je ideální do omáček k těstovinám jako jsou amatriciana a carbonara.
Uvedená cena je za 1kg
540.00
Kč
Zjistit více o tomto výrobku
Vložit do košíku
SALUMI DEL CASTELLO
Salumi del Castello Schiacciata Piccante
Italský salám Salumi del Castello Schiacciata Piccante se připravuje z hrubě mleté vepřové plece s bučkem, soli a koření. Směsí se naplní střívka, které se následně vloží do speciálních mřížek, aby salám ziskal svůj specifický tvar. Zrání probíhá minimálně 30 dní.
Cena je za 1kg
620.00
Kč
Zjistit více o tomto výrobku
Vložit do košíku
SALUMI DEL CASTELLO
Salumi del Castello Pancetta arrotolata piccante
Italská slanina Salumi del Castello Pancetta arrotolata piccante je tradiční italská slanina z bůčku, která je po nasolení a kořenění srolována do specifického tvaru, ve kterém zraje.
Cena je za 1kg
Určeno pouze
pro osobní odběr
na
skladě Zličín
.
620.00
Kč
Zjistit více o tomto výrobku
Vložit do košíku
SALUMI DEL CASTELLO
Salumi del Castello Schiacciata Dolce
Italský salám Salumi del Castello Schiacciata Dolce se připravuje z hrubě mleté vepřové plece s bučkem, soli a koření. Směsí se naplní střívka, které se následně vloží do speciálních mřížek, aby salám ziskal svůj specifický tvar. Zrání probíhá minimálně 30 dní.
Cena za 1kg
620.00
Kč
Zjistit více o tomto výrobku
Vložit do košíku
SALUMI DEL CASTELLO
Salumi del Castello Capocollo Piccante
Italský pikantní salám Salumi del Castello Capocollo piccante se připravuje ze speciální části prasete z vrchní časti panenky. Maso má 3-4 cm vrstvu tuku, která ho udržuje měkké během fází zrání. Solení masa trvá čtyři až osm dní, poté se přidají se zrnka černého pepře a poté se zabalí do prasečí temenní bránice. Po dokonalém nasolení masa se maso sváže přírodním motouzem a zavěsí se ke zrání, které trvá i 100 dní.
Uvedená cena je za 1kg
790.00
Kč
Zjistit více o tomto výrobku
Vložit do košíku
MONTORSI
Montorsi Culatta
Sušená šunka Montorsi Culatta se vyrábí vykostěním části čerstvého stehna, která se osolí, naloží při kontrolované teplotě a vlhkosti, omyje teplou vodou, aby se odstranily zbytky sádla, vakuově zabalí a při kontrolované teplotě uloží. Šunka má velmi intenzivní a výraznou vůni s jemnou chutí.
Uvedená cena je za 1kg
Minimální váha kusu: 5kg
970.00
Kč
Zjistit více o tomto výrobku
Vložit do košíku
×
Porovnání produktů
Porovnat produkty