Mouka a škrob Kukuřičný škrob Paneangeli Amido Di Mais 250g
Kukuřičný škrob Paneangeli Amido Di Mais použijte k tomu, aby těsto na dorty, donuty a dorty bylo měkké a na zahuštění hladkých a sametových krémů, pudinků a omáček. Všechny druhy mouky můžete částečně nebo úplně nahradit.
Kukuřičný škrob, může obsahovat stopy pšenice
Pro dokonalé zahuštění omáček a polévek rozpusťte kukuřičný škrob ve studené vodě, mléce nebo vývaru.
SUchovávejte na chladném a suchém místě, po otevření ihned zpracujte.
Energetická hodnota na 100 g 1503 kj/ 354 kcal
Tuky (g): 0 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 10 / Sacharidy (g): 88, z toho Cukry (g): 0 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 27 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 0,03