Těstoviny Divella Cannelloni 250g

EAN: 8005121040845

Suché, bezvaječné těstoviny Divella Cannelloni ze semolinové mouky, díky svému tvaru dutých trubiček vhodné k plnění masem a nebo riccotou a špenátem. Nejčastěji se servírují s omáčkou Napoletana. K zapékání těchto těstovin se používá bešamelová omáčka. V Itálii se Cannelloni tradičně podávají v době vánočních svátků a jsou typické pro katalánskou kuchyni.

44.00 Kč Cena včetně DPH

Skladem

Divella Cannelloni 250g (Divella-pasta-di-semola-specialita-cannelloni.jpg)

Parametry produktu

  • OBECNÉ PARAMETRY
  • Typ Suché, bezvaječné těstoviny
  • Rozměry balení
  • Hmotnost balení 250 g

SLOŽENÍ:

Semolinová mouka z tvrdé pšenice, voda.

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte mimo zdroje tepla a slunečního záření a vyhněte se vlhkému prostředí.

NUTRIČNÍ HODNOTY:

Energetická hodnota na 100 g 1508 kj/ 355 kcal

Tuky (g): 1,7  z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,9 /  Sacharidy (g): 73, z toho Cukry (g): 3,9 /  Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0  /  Bílkoviny (g): 13 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 0,004



Logo Divella

DLOUHÁ RODINNÁ TRADICE

První mlýn se datuje do roku 1890 v Rutiglianu v provincii Bari, kde se dodnes nachází hlavní výrobní závody a mlýn Noicattaro.

Výroba byla poprvé zahájena v řemeslné továrně na těstoviny v letech 1910 až 1920, protože těstoviny a další základní potravinářské výrobky byly domácí výroby. Proto ve dvacátých letech minulého století Francesco Divella a jeho děti, které zdědily vedení společnosti, postavili nedaleko v Noicattaru mlýn na tvrdou pšenici . Během temných let druhé světové války přidělování mouky a těstovin způsobilo národu neuvěřitelné potíže. Přesto začala továrna na těstoviny Rutigliano registrovat první nárůsty výroby.


Oblast:

Puglia


„Puglia"


×
Porovnání produktů

Porovnat produkty