Suché, bezvaječné těstoviny Divella Cannelloni ze semolinové mouky, díky svému tvaru dutých trubiček vhodné k plnění masem a nebo riccotou a špenátem. Nejčastěji se servírují s omáčkou Napoletana. K zapékání těchto těstovin se používá bešamelová omáčka. V Itálii se Cannelloni tradičně podávají v době vánočních svátků a jsou typické pro katalánskou kuchyni.
Semolinová mouka z tvrdé pšenice, voda.
Skladujte mimo zdroje tepla a slunečního záření a vyhněte se vlhkému prostředí.
Energetická hodnota na 100 g 1508 kj/ 355 kcal
Tuky (g): 1,7 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,9 / Sacharidy (g): 73, z toho Cukry (g): 3,9 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 13 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 0,004
DLOUHÁ RODINNÁ TRADICE
První mlýn se datuje do roku 1890 v Rutiglianu v provincii Bari, kde se dodnes nachází hlavní výrobní závody a mlýn Noicattaro.
Výroba byla poprvé zahájena v řemeslné továrně na těstoviny v letech 1910 až 1920, protože těstoviny a další základní potravinářské výrobky byly domácí výroby. Proto ve dvacátých letech minulého století Francesco Divella a jeho děti, které zdědily vedení společnosti, postavili nedaleko v Noicattaru mlýn na tvrdou pšenici . Během temných let druhé světové války přidělování mouky a těstovin způsobilo národu neuvěřitelné potíže. Přesto začala továrna na těstoviny Rutigliano registrovat první nárůsty výroby.
Puglia