Ručně připravené filety z tuňáka žlutoploutvého Delizie di Calabria Filetti di Tonno a pinne gialle lavorato naložené v olivovém oleji. Tuňák žlutoploutvý je velký druh tuňáka známý pro své pevné a jemné maso a vysoký obsah omega-3 mastných kyselin. Filety jsou pečlivě vybírány a poté marinovány v olivovém oleji, což jim dodává bohatou a lahodnou chuť.
308.00 Kč Cena včetně DPH
Vyprodáno
Tuňák žlutoploutvý 65 %, olivový olej, kalábrijský bergamot 4 %, sůl.
Ryby
Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů
Energetická hodnota na 100 g 963 kj/ 231 kcal
Tuky (g): 14,4z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 2,2 / Sacharidy (g): 0, z toho Cukry (g): 0 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 25 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky(g): 0 / Sůl (g): 1,1
Tento příběh začíná v prosperující a přívětivé zemi, která se nachází na hlubokém jihu Itálie. Kraj, kde slunce svítí 300 dní a hřeje srdce 365 dní v roce, hlavní město starověké Magna Graecia. Jmenuje se Calabria.
Zde nalezlo chilli své ideální prostředí a stalo se vyvoleným ovocem bohaté a výživné gastronomické kultury, zdravé a respektující zásady středomořské stravy. Spolu s chilli papričkami jsou k dispozici další chutné ingredience, jako je červená cibule Tropea, olivy, sušená rajčata, bergamot a mnoho dalších.
Každá ingredience najde místo na stolech, ale i ve spížích, plných lahodných zavařenin. Ve skutečnosti bylo zvykem babiček připravovat takzvané zavařeniny do sklenic, aby byl výrobek dostupný po celý rok a v celé své čerstvosti. Historie kalábrijské konzervárenské tradice je tak stará, že se ztrácí v mlhách času, ...