Filety z tuňáka s cibulí Delizie di Calabria Filetti di Tonno con Cipolla Rossa di Tropea je jemný pokrm z jemného tuňáka a sladké červené cibulky. Složení čerstvých ryb a kořeněných vůní z oblasti Kalábrie je opravdovou lahůdkou pro mlsné jazýčky. Povinnost pro všechny milovníky kalábrijské kuchyně!
Tento příběh začíná v prosperující a přívětivé zemi, která se nachází na hlubokém jihu Itálie. Kraj, kde slunce svítí 300 dní a hřeje srdce 365 dní v roce, hlavní město starověké Magna Graecia. Jmenuje se Calabria.
Zde nalezlo chilli své ideální prostředí a stalo se vyvoleným ovocem bohaté a výživné gastronomické kultury, zdravé a respektující zásady středomořské stravy. Spolu s chilli papričkami jsou k dispozici další chutné ingredience, jako je červená cibule Tropea, olivy, sušená rajčata, bergamot a mnoho dalších.
Každá ingredience najde místo na stolech, ale i ve spížích, plných lahodných zavařenin. Ve skutečnosti bylo zvykem babiček připravovat takzvané zavařeniny do sklenic, aby byl výrobek dostupný po celý rok a v celé své čerstvosti. Historie kalábrijské konzervárenské tradice je tak stará, že se ztrácí v mlhách času, ...