Kalábrijské speciality Zelené olivy s peckou Delizie di Calabria Olive Verdi Schiacciate con Nocciolo 530g
Zelené olivy s peckou Delizie di Calabria Olive Verdi Schiacciate con Nocciolo s originální recepturou jsou ideální jako předkrm nebo také jako příloha.
drcené zelené olivy s peckou 62 %, slunečnicový olej feferonky,
sůl, česnek, pepř, citronová šťáva, semena fenyklu, antioxidant kyselina L-
askorbová, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Uchovávejte v chladu. Vyhněte se vlhkosti a slunečnímů záření. Po otevření uchovejte v chladničce zalité olejem a spotřebujte co nejdříve.
Může obsahovat stopy sóji a skořápkových plodů.
Energetická hodnota na 100 g 686 kj/ 164 kcal
Tuky (g): 17 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 4,4 / Sacharidy (g): 1, z toho Cukry (g): 0 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): - / Bílkoviny (g): 1,9 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 2g
Tento příběh začíná v prosperující a přívětivé zemi, která se nachází na hlubokém jihu Itálie. Kraj, kde slunce svítí 300 dní a hřeje srdce 365 dní v roce, hlavní město starověké Magna Graecia. Jmenuje se Calabria.
Zde nalezlo chilli své ideální prostředí a stalo se vyvoleným ovocem bohaté a výživné gastronomické kultury, zdravé a respektující zásady středomořské stravy. Spolu s chilli papričkami jsou k dispozici další chutné ingredience, jako je červená cibule Tropea, olivy, sušená rajčata, bergamot a mnoho dalších.
Každá ingredience najde místo na stolech, ale i ve spížích, plných lahodných zavařenin. Ve skutečnosti bylo zvykem babiček připravovat takzvané zavařeniny do sklenic, aby byl výrobek dostupný po celý rok a v celé své čerstvosti. Historie kalábrijské konzervárenské tradice je tak stará, že se ztrácí v mlhách času, ...