Pesto Delizie di Calabria Pesto alla Calabrese je velmi chutná omáčka díky směsi uzené ricotty, sušených rajčat, červené cibule z Tropea, mandlemi a piniovými oříšky. Tato omáčka je ideální k dochucení těstovin, nebo také bruschetty.
Olivový olej, sušená rajčata 24 %, rajčatový protlak, kapary, sýr Pecorino (pasterizované ovčí MLÉKO, živé mléčné fermenty), syřidlo, sůl), sůl, uzená pecorina ricotta 2,5 % (syrovátka a ovčí MLÉKO, sůl) MANDLE 1 %, „Tropea" - kalábrijská červená cibule, oregáno
Mléko, mandle, piniové oříšky. Je bezlepkové.
Energetická hodnota na 100 g 1726 kj / 418 kcal
Tuky (g): 38 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 7,5 / Sacharidy (g): 12 z toho Cukry (g): 10 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 4,7 / Bílkoviny (g): 4,3 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 3
Tento příběh začíná v prosperující a přívětivé zemi, která se nachází na hlubokém jihu Itálie. Kraj, kde slunce svítí 300 dní a hřeje srdce 365 dní v roce, hlavní město starověké Magna Graecia. Jmenuje se Calabria.
Zde nalezlo chilli své ideální prostředí a stalo se vyvoleným ovocem bohaté a výživné gastronomické kultury, zdravé a respektující zásady středomořské stravy. Spolu s chilli papričkami jsou k dispozici další chutné ingredience, jako je červená cibule Tropea, olivy, sušená rajčata, bergamot a mnoho dalších.