Sušenky Divella Biscotti Ottimini Integrali 400 g vznikly výběrem těch nejlepších ingrediencí, zručným zpracováním a pečlivým upečením. Potěší Vaše mlsné jazýčky příjemnou chutí ve prospěch celistvé chuti, pro kterou byla tato sušenka stvořena.
Pšeničná mouka celozrnná 63 %, cukr, slunečnicový olej, čerstvá vejce 9 %, pšeničný škrob, kypřící látky: (hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan amonný, kyselý pyrofosforečnan sodný), aromata, sůl.
Může obsahovat mandle, Obsahuje Vejce, Může obsahovat lískové ořechy, Obsahuje mléko, Obsahuje oves, Může obsahovat sóju, Obsahuje pšenici/pšenici
Skladujte mimo zdroje tepla a slunečního záření a vyhněte se vlhkému prostředí.
Energetická hodnota na 100 g 1964 kj/ 468 kcal
Tuky (g): 18 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 1,9 / Sacharidy (g): 65, z toho Cukry (g): 21 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 5 / Bílkoviny (g): 9 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 0,37
DLOUHÁ RODINNÁ TRADICE
První mlýn se datuje do roku 1890 v Rutiglianu v provincii Bari, kde se dodnes nachází hlavní výrobní závody a mlýn Noicattaro.
Výroba byla poprvé zahájena v řemeslné továrně na těstoviny v letech 1910 až 1920, protože těstoviny a další základní potravinářské výrobky byly domácí výroby. Proto ve dvacátých letech minulého století Francesco Divella a jeho děti, které zdědily vedení společnosti, postavili nedaleko v Noicattaru mlýn na tvrdou pšenici . Během temných let druhé světové války přidělování mouky a těstovin způsobilo národu neuvěřitelné potíže. Přesto začala továrna na těstoviny Rutigliano registrovat první nárůsty výroby.
Puglia