Mouka a škrob Mouka Divella Farina Tipo 1kg
Mouka Divella Farina Tipo "00" je nejpoužívanější moukou v kuchyni! Díky svým reologickým vlastnostem a správnému vyvážení je vynikající pro přípravu sladkých i slaných přípravků a pro všechna běžná použití.
100% Pšeničná mouka typ ,,00,,
Skladujte mimo zdroje tepla a slunečního záření a vyhněte se vlhkému prostředí.
Energetická hodnota na 100 g 1440 kj/ 339 kcal
Tuky (g): 1 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,22 / Sacharidy (g): 73, z toho Cukry (g): 2,5 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 9,5 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 0,004
DLOUHÁ RODINNÁ TRADICE
První mlýn se datuje do roku 1890 v Rutiglianu v provincii Bari, kde se dodnes nachází hlavní výrobní závody a mlýn Noicattaro.
Výroba byla poprvé zahájena v řemeslné továrně na těstoviny v letech 1910 až 1920, protože těstoviny a další základní potravinářské výrobky byly domácí výroby. Proto ve dvacátých letech minulého století Francesco Divella a jeho děti, které zdědily vedení společnosti, postavili nedaleko v Noicattaru mlýn na tvrdou pšenici . Během temných let druhé světové války přidělování mouky a těstovin způsobilo národu neuvěřitelné potíže. Přesto začala továrna na těstoviny Rutigliano registrovat první nárůsty výroby.
Puglia