Rehydratované brambory 80% (voda, bramborové vločky), pšeničná mouka typu "00" (žula), bramborový škrob, sůl, rýžová mouka, regulátor kyselosti: kyselina mléčná (E270), konzervant: kyselina sorbová (E200), aroma
Obsahuje pšenici/pšenici
Nasypte do hrnce s velkým množstvím vroucí osolené vody. Slijte je, jakmile vyplavou na povrch, a poté je okořeňte podle své chuti.
Výrobek balený v ochranné atmosféře Způsob skladování: uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření obalu má produkt v lednici trvanlivost tři dny.
Energetická hodnota na 100 g 652 kj / 156 kcal
Tuky (g): 0,41 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): - / Sacharidy (g): 32,6 , z toho Cukry (g): 0,1 / Polyalkoholy (g): - / Škroby (g): - / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 5,22 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 1,4
DLOUHÁ RODINNÁ TRADICE
První mlýn se datuje do roku 1890 v Rutiglianu v provincii Bari, kde se dodnes nachází hlavní výrobní závody a mlýn Noicattaro.
Výroba byla poprvé zahájena v řemeslné továrně na těstoviny v letech 1910 až 1920, protože těstoviny a další základní potravinářské výrobky byly domácí výroby. Proto ve dvacátých letech minulého století Francesco Divella a jeho děti, které zdědily vedení společnosti, postavili nedaleko v Noicattaru mlýn na tvrdou pšenici . Během temných let druhé světové války přidělování mouky a těstovin způsobilo národu neuvěřitelné potíže. Přesto začala továrna na těstoviny Rutigliano registrovat první nárůsty výroby.
Puglia