Sušenky Divella Mordilight Senza Zuccheri Aggiunti 300 g - to je chuť a lehkost bez přidaného cukru. Aniž by se zradila dobrota a sladkost klasického křehkého pečiva, tento výrobek neobsahuje přidaný cukr a má nízké procento tuku.
Pšeničná mouka, sladidla celkem (maltitol, maltitolový sirup), pražená rýžová mouka, sušené plnotučné mléko , pšeničný škrob, máslo, čerstvá vejce, rostlinný olej, palmový extrakt z ječného sladu, kypřící látky (vodík amonný). uhličitan, hydrogenuhličitan sodný, kyselý pyrofosforečnan sodný), aromata, sůl.
Může obsahovat mandle, Obsahuje ječmen, Obsahuje Vejce, Může obsahovat lískové ořechy, Obsahuje mléko, Může obsahovat sóju, Obsahuje pšenici/pšenici, Máslo - Obsahuje, Může obsahovat stopy sóji, mandlí a lískových ořechů
Skladujte mimo zdroje tepla a slunečního záření a vyhněte se vlhkému prostředí.
Energetická hodnota na 100 g 1737 kj/ 413 kcal
Tuky (g): 13 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 7,3 / Sacharidy (g): 71, z toho Cukry (g): 3,5 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 2,3 / Bílkoviny (g): 9 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 0,56
DLOUHÁ RODINNÁ TRADICE
První mlýn se datuje do roku 1890 v Rutiglianu v provincii Bari, kde se dodnes nachází hlavní výrobní závody a mlýn Noicattaro.
Výroba byla poprvé zahájena v řemeslné továrně na těstoviny v letech 1910 až 1920, protože těstoviny a další základní potravinářské výrobky byly domácí výroby. Proto ve dvacátých letech minulého století Francesco Divella a jeho děti, které zdědily vedení společnosti, postavili nedaleko v Noicattaru mlýn na tvrdou pšenici . Během temných let druhé světové války přidělování mouky a těstovin způsobilo národu neuvěřitelné potíže. Přesto začala továrna na těstoviny Rutigliano registrovat první nárůsty výroby.
Puglia