Čerstvé těstoviny Divella pasta fresca Fusilli Calabresi 500g

EAN: 8005121216165

Čerstvé těstoviny Divella pasta fresca Fusilli Calabresi jsou vyrobené z velmi kvalitní semoly pro zachování chuti a barvy „domácích těstovin“. Lehce průsvitné na povrchu zaručují dokonalé spojení s jakoukoli omáčkou.

Určeno pouze pro osobní odběr na skladě Zličín.

45.00 Kč Cena včetně DPH

Vyprodáno

Divella pasta fresca Fusilli Calabresi 500g (Divella-pasta-fresca-di-semola-fusilli-calabresi.jpg)

Parametry produktu

  • Typ Fusilli Calabresi
  • Vlastnosti Čerstvé
  • Doba přípravy 6 min
  • Hmotnost balení 500 g

SLOŽENÍ:

Semolina z tvrdozrnné pšenice, voda.

ALERGENY:

Obsahuje: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, Může obsahovat: 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, hořčice.

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte mimo zdroje tepla a slunečního záření a vyhněte se vlhkému prostředí.

NÁVOD NA PŘÍPRAVU:

Vložte do vroucí osolené vody a vařte 6 minut mírném ohni.

NUTRIČNÍ HODNOTY:

Energetická hodnota na 100 g 1189 kj / 281 kcal  - scezené

Tuky (g): 1,3  z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,37 /  Sacharidy (g): 55,7 , z toho Cukry (g): 1,32 /  Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): - / Vláknina (g): - /  Bílkoviny (g): 9,9 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 0,005



Logo Divella

DLOUHÁ RODINNÁ TRADICE

První mlýn se datuje do roku 1890 v Rutiglianu v provincii Bari, kde se dodnes nachází hlavní výrobní závody a mlýn Noicattaro.

Výroba byla poprvé zahájena v řemeslné továrně na těstoviny v letech 1910 až 1920, protože těstoviny a další základní potravinářské výrobky byly domácí výroby. Proto ve dvacátých letech minulého století Francesco Divella a jeho děti, které zdědily vedení společnosti, postavili nedaleko v Noicattaru mlýn na tvrdou pšenici . Během temných let druhé světové války přidělování mouky a těstovin způsobilo národu neuvěřitelné potíže. Přesto začala továrna na těstoviny Rutigliano registrovat první nárůsty výroby.


Oblast:

Puglia


„Puglia"


×
Porovnání produktů

Porovnat produkty