Krátké těstoviny Čerstvé těstoviny Divella pasta fresca Fusilli Calabresi 500g
Čerstvé těstoviny Divella pasta fresca Fusilli Calabresi jsou vyrobené z velmi kvalitní semoly pro zachování chuti a barvy „domácích těstovin“. Lehce průsvitné na povrchu zaručují dokonalé spojení s jakoukoli omáčkou.
Určeno pouze pro osobní odběr na skladě Zličín.
45.00 Kč Cena včetně DPH
Vyprodáno
Semolina z tvrdozrnné pšenice, voda.
Obsahuje: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, Může obsahovat: 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich, hořčice.
Skladujte mimo zdroje tepla a slunečního záření a vyhněte se vlhkému prostředí.
Vložte do vroucí osolené vody a vařte 6 minut mírném ohni.
Energetická hodnota na 100 g 1189 kj / 281 kcal - scezené
Tuky (g): 1,3 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,37 / Sacharidy (g): 55,7 , z toho Cukry (g): 1,32 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): - / Vláknina (g): - / Bílkoviny (g): 9,9 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 0,005
DLOUHÁ RODINNÁ TRADICE
První mlýn se datuje do roku 1890 v Rutiglianu v provincii Bari, kde se dodnes nachází hlavní výrobní závody a mlýn Noicattaro.
Výroba byla poprvé zahájena v řemeslné továrně na těstoviny v letech 1910 až 1920, protože těstoviny a další základní potravinářské výrobky byly domácí výroby. Proto ve dvacátých letech minulého století Francesco Divella a jeho děti, které zdědily vedení společnosti, postavili nedaleko v Noicattaru mlýn na tvrdou pšenici . Během temných let druhé světové války přidělování mouky a těstovin způsobilo národu neuvěřitelné potíže. Přesto začala továrna na těstoviny Rutigliano registrovat první nárůsty výroby.
Puglia