Mutti Passata di Pomodoro je výjimečná italská rajčatová passata, která dodá vašim pokrmům autentickou chuť čerstvých rajčat. Vyrábí se pouze z nejkvalitnějších, zralých rajčat, bez přídavku konzervantů. Díky hladké a husté textuře je ideální pro přípravu omáček, polévek a dalších italských specialit. Tato passata je oblíbená pro svou jemnou a vyváženou chuť, která podtrhne každý recept. Pokud hledáte pravou chuť Itálie ve vaší kuchyni, Mutti Passata di Pomodoro je tou správnou volbou.
Rajče 99,5 %, sůl
Neobsahuje.
Energetická hodnota na 100 g 149 kj / 36 kcal
Tuky (g): <0,5 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): <0,1 / Sacharidy (g): 5,1 z toho Cukry (g): 4,5 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 1,6 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 0,50
Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.
se zrodila nedaleko Parmy, ve vísce jménem Basilicanova. Dnes, o 120 let později, její zakladatelé stále pracují, žijí a pěstují rajčata na té stejné zemi, přičemž hlavní odrůdou rajčat v této oblasti je Rotondo di Parma.
Rodina Mutti pracuje s rajčaty s vášní již více než 100 let. Vášeň tvořená pouze italskými rajčaty a maximální pečlivostí při sledování celého výrobního řetězce: od výběru nejvhodnějších odrůd přes kontrolu polí až po sklizeň a balení, které probíhá během několika hodin po příjezdu do závodu.