Rajčatové pyré Mutti Passata di Pomodoro 700 g je nejpohodlnější způsob použití rajčat. Je ideální pro krátké vaření, při kterém si zachová jasně červenou barvu. Stačí jej zahřát, aby vaše recepty na bázi vajec, bílé maso nebo rychlé omáčky na těstoviny byly krémové. U stolu svou sladkostí a sametovou texturou udělá radost i těm nejmenším v domácnosti.
Rajče 99,5 %, sůl
Neobsahuje.
Energetická hodnota na 100 g 149 kj / 36 kcal
Tuky (g): <0,5 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): <0,1 / Sacharidy (g): 5,1 z toho Cukry (g): 4,5 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 1,6 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 0,50
Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.
se zrodila nedaleko Parmy, ve vísce jménem Basilicanova. Dnes, o 120 let později, její zakladatelé stále pracují, žijí a pěstují rajčata na té stejné zemi, přičemž hlavní odrůdou rajčat v této oblasti je Rotondo di Parma.
Rodina Mutti pracuje s rajčaty s vášní již více než 100 let. Vášeň tvořená pouze italskými rajčaty a maximální pečlivostí při sledování celého výrobního řetězce: od výběru nejvhodnějších odrůd přes kontrolu polí až po sklizeň a balení, které probíhá během několika hodin po příjezdu do závodu.