Krémové a fantasticky voňavé rajčatové pyré Mutti Passata di Pomodoro al Basilico jako klasická Passata s přidáním celého čerstvého lístku bazalky pro ještě chutnější vůni. Zvláště vhodné pro přípravu rychlých omáček k těstovinám.
Rajčata 99%, sůl, bazalka 0,1 %, extrakt z bazalky
Neobsahuje.
Energetická hodnota na 100 g 149 kj / 36 kcal
Tuky (g): 0,3 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,1 / Sacharidy (g): 5,1 z toho Cukry (g): 4,5 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 1,6 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 0,65
Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
se zrodila nedaleko Parmy, ve vísce jménem Basilicanova. Dnes, o 120 let později, její zakladatelé stále pracují, žijí a pěstují rajčata na té stejné zemi, přičemž hlavní odrůdou rajčat v této oblasti je Rotondo di Parma.
Rodina Mutti pracuje s rajčaty s vášní již více než 100 let. Vášeň tvořená pouze italskými rajčaty a maximální pečlivostí při sledování celého výrobního řetězce: od výběru nejvhodnějších odrůd přes kontrolu polí až po sklizeň a balení, které probíhá během několika hodin po příjezdu do závodu.