Pivovarské kvasnice Paneangeli Lievito di Birra MastroFornaio na bázi Saccharomyces cerevisiae, které se dodávají v zrnech. Byl vybrán tak, aby zajistil vynikající kynutí sladkých i slaných produktů.
Dehydrované droždí, emulgátor (sorbitan monostearát). Bez přísad živočišného původu.
Skladujte mimo zdroje tepla a slunečního záření a vyhněte se vlhkému prostředí.
Ideální pro přípravu sladkých i slaných produktů, které vyžadují přirozené a pomalé kynutí, jako je chléb, focaccia, pizza a calzoni, dále briošky, koblihy, savarin, atd...
Přidejte ji do mouky se dvěma lžičkami cukru, aniž byste ji rozpustili nebo znovu aktivovali ve vodě. Kynutí těsta probíhá před vařením na teplém místě přikrytém vlhkou utěrkou. Jeden sáček je vhodný na 500 g mouky a odpovídá 25 g kostky čerstvého droždí.