Dlouhé těstoviny Klasická italská pinsa Pinsami Pinsa Classica 460g
Vysoce kvalitní předpečená Pinsa krusta, zpracovaná ručně, vysoce stravitelná a všestranná, ideální pro slané i sladké recepty. Připravená k pečení a rychlou na přípravu za pouhých 5 minut. Pinsa je voňavá a lehká díky směsi tří mouk (pšeničná, sójová a rýžová mouka), vysoké vlhkosti, bez přidaných živočišných tuků a pomalému dlouhému kynutí těsta.
Jaký je rozdíl mezi pinsou a pizzou? Kromě specifického tvaru je těsto na pinsu připravené ze tři druhů mouky (Pšeničná, rýžová a sójová mouka). Pinsa je mnohem lépe stravitelná. Vysoce hydratované těsto pomáhá jídlu přirozeně a rychleji procházet trávicí soustavou.
190.00 Kč Cena včetně DPH
Vyprodáno
Pšeničná mouka hladká typ „0“, voda, rýžová mouka, sójová mouka, jodizovaná sůl 1,1 % (sůl, jodičnan draselný 0,007 %), extra panenský olivový olej, sušený pšeničný kvásek, rýžová krupice, přírodní aromata, sušené pivovarské kvasnice, sorbic kyselina.
Uchovávejte v chladu a suchu, mimo sluneční záření.
Na těsto rozetřete omáčku, naskládejte kousky mozzarelly a pečte v předem předehřáté troubě na maxilální teplotu (250-300 °C - dle možností vaší trouby), ve strední poloze, bez použití plechu a pečícího papíru. pečte přímo na mřížce po dobu 4-5 minut.