Krátké těstoviny Těstoviny Rummo Elicoidali No.49 500g
Těstoviny Rummo Elicoidali No. 49 se vyznačují žebrovaným vnějším povrchem a
velkým průměrem a jsou jedním z nejznámějších formátů na světě. Tento druh těstovin se hodí do všech omáček, zejména masového nebo zeleninového ragú.
Semolina z tvrdozrnné pšenice, voda.
Obsahuje: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich, 6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
Uchovávejte na chladném a suchém místě
Vložte do vroucí osolené vody a vařte 12 minut mírném ohni.
Energetická hodnota na 100 g 1510 kj/ 356 kcal
Tuky (g): 1,6 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 0,3 / Sacharidy (g): 69, z toho Cukry (g): 3,1 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 14,5 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky(g): 0 / Sůl (g): 0,005
JIŽ přes 170 LET DLOUHÁ RODINNÁ TRADICE
Společnost RUMMO vznikla v italském městě Benevento v roce 1846. Zde Antiono Rummo začal vyrábět těstoviny a tradice výroby trvá již přes 170 let. Nabízejí klasické, bezvaječné a bezlepkové varianty. S průlomovou metodou LENTA LAVORAZINE® vytvářejí těstoviny s vysokým obsahem bílkovin díky kvalitní tvrdozrnné pšenici. Používají patentované formy s bronzem pro charakteristický drsný povrch těstovin, který zajišťuje skvělou absorpci omáček – a to v souladu s respektem k přírodě.
Kampánie