Italská slanina Salumi del Castello Guanciale Piccante je podobná jasko Panchetta, ale připravuje se z vepřových líček, které se po solení nakoření chilli papričkou. Guanciále poté zraje nejméně 3 měsíce. Je ideální do omáček k těstovinám jako jsou amatriciana a carbonara.
Uvedená cena je za 1kg
Vepřové maso, sůl, feferonková omáčka, černý pepř, koření a přírodní aromata, cukry: (dextróza a sacharóza), antioxidant: E301, konzervanty: E250, E252
NEOBSAHUJE LEPEK, LAKTÓZU A DERIVÁTY MLÉKA
Energetická hodnota na 100 g 2950 kj / 705 kcal
Tuky (g): 74,30 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 23,8 / Sacharidy (g): 0,1 z toho Cukry (g): <0,1 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 8,80 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 2,4
SALUMI DEL CASTELLO se rodí z touhy zaručit kontinuitu kalábrijské tradice v umění přípravy salámů.Salámová továrna si klade za cíl identifikovat to nejlepší a nejtypičtější v kalábrijské tradici. Naše výrobky věrně respektují výrobní postupy, které si místní lidové umění předává z generace na generaci. Péče o maso, výběr těch nejkvalitnějších surovin, sušení, uzení, to jsou typické rafinace kalábrijského salámu, které zvýrazňují chuť a autentičnost tím, že připomínají chutě a vůně této velkorysé země.
Kalábrie