Italská slanina Salumi del Castello Pancetta tesa Piccante je připravována z bůčku, který po dobu až 8 dní ošetřen solí. Poté se slanina potře směsí koření a a nechává se po dobu 30 dní zrát.
Minimální váha kus: 180g
Určeno pouze pro osobní odběr na skladě Zličín.
180.00 Kč Cena včetně DPH
Vyprodáno
Vepřové maso, sůl, feferonková omáčka, černý pepř a fenykl, koření a přírodní aromata, cukry (dextróza a sacharóza), antioxidant E301, konzervanty E250, E252
NEOBSAHUJE LEPEK, LAKTÓZU A DERIVÁTY MLÉKA
Energetická hodnota na 100 g 1783 kj / 426 kcal
Tuky (g): 32,60 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 10,4 / Sacharidy (g): 0,9 z toho Cukry (g): <0,1 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 32,10 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 5
SALUMI DEL CASTELLO se rodí z touhy zaručit kontinuitu kalábrijské tradice v umění přípravy salámů.Salámová továrna si klade za cíl identifikovat to nejlepší a nejtypičtější v kalábrijské tradici. Naše výrobky věrně respektují výrobní postupy, které si místní lidové umění předává z generace na generaci. Péče o maso, výběr těch nejkvalitnějších surovin, sušení, uzení, to jsou typické rafinace kalábrijského salámu, které zvýrazňují chuť a autentičnost tím, že připomínají chutě a vůně této velkorysé země.
Kalábrie