Italská pálivá klobása Salumi del Castello Salsiccia Catena Piccante se připravuje z namleté směsi vepřové plece, bůčku soli a koření. Směs se plní do přírodních vepřových střívek, která se následně propíchnou a ručně spletou do charakteristického tvaru řetízku. Poté klobása zdaje po dobu minimálně 30 dní.
Minimální váha kus: 490g
Určeno pouze pro osobní odběr na skladě Zličín.
240.00 Kč Cena včetně DPH
Vyprodáno
Vepřové maso, feferonka, sůl, cukry: dextróza, sacharóza, koření a přírodní aromata, fenykl, antioxidant: E301, konzervanty: E250, E250
NEOBSAHUJE LEPEK, LAKTÓZU A DERIVÁTY MLÉKA
Energetická hodnota na 100 g 2030 kj / 485 kcal
Tuky (g): 40,40 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 14,4 / Sacharidy (g): 1,3 z toho Cukry (g): <0,1 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 28,40 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 3,4
SALUMI DEL CASTELLO se rodí z touhy zaručit kontinuitu kalábrijské tradice v umění přípravy salámů.Salámová továrna si klade za cíl identifikovat to nejlepší a nejtypičtější v kalábrijské tradici. Naše výrobky věrně respektují výrobní postupy, které si místní lidové umění předává z generace na generaci. Péče o maso, výběr těch nejkvalitnějších surovin, sušení, uzení, to jsou typické rafinace kalábrijského salámu, které zvýrazňují chuť a autentičnost tím, že připomínají chutě a vůně této velkorysé země.
Kalábrie