Italská klobása Salumi del Castello Salsiccia Girello Dolce (curva) je vyrobena z hrubě mleté vepřové plece, vepřového podžebří i se sádlem, soli a sladké papriky. tato směs se plní do vepřových střívek, které se následně propíchnou a ručně spletou do charakteristického tvaru. Klobása poté zraje ve specifickém prostředí po dobu nejméně 30 dnů.
Přibližná váha balení: 300g
Vepřové maso, sůl, sladká paprika, cukry: dextróza, sacharóza, koření a přírodní aromata, fenykl, antioxidant: E301, konzervanty: E250, E252
NEOBSAHUJE LEPEK, LAKTÓZU A DERIVÁTY MLÉKA
Skladujte v lednici při teplotě do 4°C a spotřebujte co nejdříve.
Energetická hodnota na 100 g 2038 kj / 487 kcal
Tuky (g): 40,20 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 14 / Sacharidy (g): 1,4 z toho Cukry (g): <0,1 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 29,80 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 4,4
SALUMI DEL CASTELLO se rodí z touhy zaručit kontinuitu kalábrijské tradice v umění přípravy salámů.Salámová továrna si klade za cíl identifikovat to nejlepší a nejtypičtější v kalábrijské tradici. Naše výrobky věrně respektují výrobní postupy, které si místní lidové umění předává z generace na generaci. Péče o maso, výběr těch nejkvalitnějších surovin, sušení, uzení, to jsou typické rafinace kalábrijského salámu, které zvýrazňují chuť a autentičnost tím, že připomínají chutě a vůně této velkorysé země.
Kalábrie