Italský salám Salumi del Castello Schiacciata Dolce se připravuje z hrubě mleté vepřové plece s bučkem, soli a koření. Směsí se naplní střívka, které se následně vloží do speciálních mřížek, aby salám ziskal svůj specifický tvar. Zrání probíhá minimálně 30 dní.
Určeno pouze pro osobní odběr na skladě Zličín.
54.00 Kč Cena včetně DPH
Vyprodáno
vepřové maso, sladká paprika, sůl, cukry: dextróza, sacharóza, koření a přírodní aromata, černý pepř, antioxidant: E301, konzervanty: E250, E252
NEOBSAHUJE LEPEK LAKTÓZU A DERIVÁTY MLÉKA
Energetická hodnota na 100 g 1649 kj/ 394 kcal
Tuky (g): 32 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 10,7 / Sacharidy (g): 1,6, z toho Cukry (g): 0,1 / Polyalkoholy (g): - / Škroby (g): - / Vláknina (g): - / Bílkoviny (g): 25,8 / Vitamíny (g): - / Minerální látky (g): - / Sůl (g): 2,5
Uchovejte v chladu a suchu. Bez přístupu přímého slunečního záření
SALUMI DEL CASTELLO se rodí z touhy zaručit kontinuitu kalábrijské tradice v umění přípravy salámů.Salámová továrna si klade za cíl identifikovat to nejlepší a nejtypičtější v kalábrijské tradici. Naše výrobky věrně respektují výrobní postupy, které si místní lidové umění předává z generace na generaci. Péče o maso, výběr těch nejkvalitnějších surovin, sušení, uzení, to jsou typické rafinace kalábrijského salámu, které zvýrazňují chuť a autentičnost tím, že připomínají chutě a vůně této velkorysé země.
Kalábrie