Italský salám Salumi del Castello Schiacciata Piccante se připravuje z hrubě mleté vepřové plece s bučkem, soli a koření. Směsí se naplní střívka, které se následně vloží do speciálních mřížek, aby salám ziskal svůj specifický tvar. Zrání probíhá minimálně 30 dní.
Cena je za 1kg
Vepřové maso, feferonka, sůl, cukry: dextróza, sacharóza, koření a přírodní aromata, černý pepř, antioxidant: E301, konzervanty: E250, E252
NEOBSAHUJE LEPEK, LAKTÓZU A DERIVÁTY MLÉKA
Energetická hodnota na 100 g 1611 kj / 385 kcal
Tuky (g): 30,80 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 10,5 / Sacharidy (g): 1,6 z toho Cukry (g): <0,1 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 25,10 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 1,9