Italský pikantní salám Salumi del Castello Ventricina Piccante je připravený ze směsi středně nakrájeného mletého masa získaného z vepřové plece, s dobře vybraným tukem získaným ze sádla přední části hřbetu v blízkosti krku, soli a sladkého, nebo ostrého chilli. takto připravený salám pak zraje po dobu min. 45 dní.
54.00 Kč Cena včetně DPH
Vyprodáno
Vepřové maso, feferonková omáčka 6, sůl, cukry: dextróza, sacharóza, koření a přírodní aroma černý pepř, antioxidant: E301, konzervanty: E250, E252
NEOBSAHUJE LEPEK, LAKTÓZU A DERIVÁTY MLÉKA
Energetická hodnota na 100 g 1611 kj / 385 kcal
Tuky (g): 130,8 z toho Nasycené mastné kyseliny (g): 10,5 / Sacharidy (g): 1,6 z toho Cukry (g): <0,1 / Polyalkoholy (g): 0 / Škroby (g): 0 / Vláknina (g): 0 / Bílkoviny (g): 25,1 / Vitamíny (g): 0 / Minerální látky (g): 0 / Sůl (g): 1,9
SALUMI DEL CASTELLO se rodí z touhy zaručit kontinuitu kalábrijské tradice v umění přípravy salámů.Salámová továrna si klade za cíl identifikovat to nejlepší a nejtypičtější v kalábrijské tradici. Naše výrobky věrně respektují výrobní postupy, které si místní lidové umění předává z generace na generaci. Péče o maso, výběr těch nejkvalitnějších surovin, sušení, uzení, to jsou typické rafinace kalábrijského salámu, které zvýrazňují chuť a autentičnost tím, že připomínají chutě a vůně této velkorysé země.
Kalábrie